Masažni bazen do 5 oseb DELIGHT

NextGEN Gallery

Edit
Delete
Masažni bazen Delight omogoča pristni užitek.

Namenjen je petim osebam in ponuja dve ležišči ter tri sedišča. 60 masažnih šob poganjata dve izredno močni masažni črpalki, za mehurčke skrbi ena zračna črpalka, vodo pa kvalitetno filtrira kartušni filter z močno črpalko. Zlahka se postavi ob bok priznanim blagovnim znamkam kot so Jaccuzzi, Wellis, HotSpring,.., vendar po dostopnejši ceni.

Posebnost tega bezna je "Aquarolling masažna šoba" na sedišču, ki zagotavlja nedirektno masažo celega hrbta. Usmerjena je od sedišča proti vratu in s pomočjo usmernih kanalov školjke učinkovito masira cel hrbet. Soulmate omogoča ločeno upravljanje jakosti masažnih con, pomeni vsakega posameznega ležišča posebej.

Posebna značilnost je odlagalna miza za steklenico/vrč in 5 kozarcev, na robu bazena je dodatna 3 odlagala kozarcev, slap in mehki vzglavniki.

Kartušni filter, filtracijska črpalka, ozonator, grelec poskrbijo za kvalitetno vodo. Za ambient poskrbijo LED luči in ozvočenje, ki ga lahko priključite na WiFi. 

Masažni bazen Pleasure je dobavljen v kompletu z vso potrebno opremo za avtonomno delovanje, priključiti ga je potrebno le na napajanje in ga napolniti z vodo. Izolacijsko pokrivalo sodi v komplet, kot dodatno lahko izberete še stopnice in dvigalo pokrivala. Potrebovali boste le še sredstva za vzdrževanje bazena ter dezinfekcijo vode.

 

Na izbiro so 3 barvne različice bazenske školjke:
- marmorno bela = sterling white,
- peščeno srebrna = desert horizon,
- marmorno črna = pearl shadow

Obod je izdelan iz kvalitetne PVC obloge v imitaciji lesa in je na voljo v dveh barvah: sivi ter rjavi. izbrani barvi pripada tudi pokrov enake barve.

 


 

Specifikacije:

 
Dimenzija 213 x 213 x 19 cm  
Količina vode ( l )  1420  
Teža - prazen ( kg ) 380  
Teža - poln ( kg )  1800  
Sedišča 3  
Ležišča 2  
Sedež za veslanje 0  
Skupno število šob 60  
Razsvetljava LED 3x  
Ozonator DA 2x  
Masažna črpalka 1 2.2kW  
Masažna črpalka 2 2.2kW  
Cirkulacijska črpalka 250W  
Potrebna varovalka 380V-16A  
Napetost 380V  
Električni grelec 3kW  
Regresivne garancije el. in motorna oprema 2 leti

vodotesnost školjke 5 let

podkonstrukcija 10 let


 

Dodatna oprema

Stopnice

Izberete lahko tudi stopnice, za lažji dostop v bazen. Izdelane so iz kvalitetnega PVC, v različnih strikturah, ki delujejo protizdrsno.
- Luxury step z dvema stopnicama v rjavi, sivi barvi
- Handi step z dvema stopnicama v rjavi, sivi in antracit barvi
- Luxury SwimSpa step v sivi barvi (z ročaji namenjen za plavalne bazene)

 

Dvigalo pokrova

Kot dodatno opremo lahko izberete ročno dvigalo, ki bo olajšalo pokrivanje in odkrivanje bazena. Izbirate lahko med temi vrstami dvigal:

Dvigalo understyle CM2

Dvigalo montirano na boku CM3