Masažni bazen za 5 oseb

Devotion

Devotion bo predan le vam.

 

 

Namenjen je parom in družinam, saj ponuja dva zelo udobna ležišča in tri sedišča. 82 masažnih šob poganjata dve masažni in ena zračna črpalka ter s tem zagotavlja vrhunsko masažno izkušnjo. Zlahka se postavi ob bok priznanim blagovnim znamkam kot so Jaccuzzi, Wellis, HotSpring,.., vendar po dostopnejši ceni.

Posebnost tega bazena je veliko število masažnih šob, ki bo zagotovilo najboljšo masažno izkušnjo.

Za nameček ponuja tudi “Aquarolling masažno šobo” na sedišču. Ta zagotavlja nedirektno masažo celega hrbta – edino tovrstno masažo. Usmerjena je od sedišča proti vratu in s pomočjo usmernih kanalov školjke učinkovito masira cel hrbet. Bazen omogoča ločeno upravljanje jakosti masažnih con, pomeni vsakega posameznega ležišča posebej.

Masažni bazen Devotion je dobavljen v kompletu z vso potrebno opremo za avtonomno delovanje, priključiti ga je potrebno le na napajanje in ga napolniti z vodo. Je samostoječ bazen namenjen postavitvi v prostoru ali na prostem, saj je dobro izoliran, ogrevan in pokrit s 15cm termoizolacijskim pohodnim pokrivalom. Dodatno lahko izberete še stopnice in dvigalo pokrivala.

Bazen že vsebuje kartušni filter, filtracijsko črpalko, dezinfekcijo s sinergijskim učinkom UVC ter ozonatorja, Potrebovali boste le še sredstva za vzdrževanje bazena ter dezinfekcijo vode. Za ambient poskrbijo LED luči in ozvočenje, ki ga lahko priključite na WiFi. 

Bazen vsebuje: 

– 82 masažnih šob
– 2 masažna ležišča + 3 sedišča
– Aquaroling masažo
– 3 črpalke
– grelec vode
– termo pokrov
– LED osvetlitev
– dezinfekcijo
– ozvočenje
– aromaterapijo
– vgrajena je Balboa oprema