Masažni bazen do 5 oseb PLEASURE

Masažni bazen Pleasure pooseblja pravo zadovoljstvo.

Namenjen je 4 do 5 osebam in ponuja eno daljše, zelo udobno ležiščae ter štiri sedišča. 56 masažnih šob poganjata dve izredno močni masažni črpalki, za mehurčke skrbi ena zračna črpalka ter vodo pa kvalitetno filtrira kartušni filter z močno črpalko. Zlahka se postavi ob bok priznanim blagovnim znamkam kot so Jaccuzzi, Wellis, HotSpring,.., vendar po dostopnejši ceni.

Posebnost tega bezna je "Aquarolling masažna šoba" na sedišču, ki zagotavlja nedirektno masažo celega hrbta. Usmerjena je od sedišča proti vratu in s pomočjo usmernih kanalov školjke učinkovito masira cel hrbet. Soulmate omogoča ločeno upravljanje jakosti masažnih con, pomeni vsakega posameznega ležišča posebej.

Posebna značilnost je odlagalna miza za steklenico/vrč in 5 kozarcev, na robu bazena je dodatna 3 odlagala kozarcev, slap in mehki vzglavniki.

Kartušni filter, filtracijska črpalka, ozonator, grelec poskrbijo za kvalitetno vodo. Za ambient poskrbijo LED luči in ozvočenje, ki ga lahko priključite na WiFi. 

Masažni bazen Pleasure je dobavljen v kompletu z vso potrebno opremo za avtonomno delovanje, priključiti ga je potrebno le na napajanje in ga napolniti z vodo. Izolacijsko pokrivalo sodi v komplet, kot dodatno lahko izberete še stopnice in dvigalo pokrivala. Potrebovali boste le še sredstva za vzdrževanje bazena ter dezinfekcijo vode.

 

Na izbiro so 3 barvne različice bazenske školjke:
- marmorno bela = sterling white,
- peščeno srebrna = desert horizon,
- marmorno črna = pearl shadow

 

Obod je izdelan iz kvalitetne PVC obloge v imitaciji lesa in je na voljo v dveh barvah: sivi ter rjavi. izbrani barvi pripada tudi pokrov enake barve.

Specifikacije

 
Dimenzija 215 x 200 x 91 cm  
Količina vode ( l )  1270  
Teža – prazen ( kg ) 320  
Teža – poln ( kg )  1590  
Sedišča 4  
Ležišča 1  
Sedež za veslanje 0  
Skupno število šob 56  
Razsvetljava LED 3x  
Ozonator DA 2x  
Masažna črpalka 1 2.2 kW  
Masažna črpalka 2 2.2kW  
Cirkulacijska črpalka 250W  
Potrebna varovalka 380V-16A 230V-20A
Napetost 230/380V  
Električni grelec 3kW  

 

Regresivne garancije el. in motorna oprema 2 letivodotesnost školjke 5 let

podkonstrukcija 10 let

Več podrobnosti lahko najdete v spletnem katalogu: PASSION SPA PLEASURE

Dodatna oprema

Stopnice

Izberete lahko tudi stopnice, za lažji dostop v bazen. Izdelane so iz kvalitetnega PVC, v različnih strikturah, ki delujejo protizdrsno.
- Luxury step z dvema stopnicama v rjavi, sivi barvi
- Handi step z dvema stopnicama v rjavi, sivi in antracit barvi
- Luxury SwimSpa step v sivi barvi (z ročaji namenjen za plavalne bazene)

 

Dvigalo pokrova

Kot dodatno opremo lahko izberete ročno dvigalo, ki bo olajšalo pokrivanje in odkrivanje bazena. Izbirate lahko med temi vrstami dvigal:

Dvigalo understyle CM2

 
Dvigalo montirano na boku CM3