Bazeni Endless Pools prinašajo vse prednosti zunanjega bazena na majhnem prostoru

V bazenu Endless Pool lahko plavate, ko vam to dopušča čas, kadarkoli in na način, ki vam ustreza. Izognite se obiskom velikih kopališč in rekreacijskih centrov. Bazen Endless Pool je vaš lasten plavalni bazen. V njem, se lahko razgibavate ali plavate proti širokemu, globokemu toku, ki ga nastavite na želeno hitrost ali moč glede na vaše zmožnosti. Bazen Endless Pool odlikujejo preprosta sestava, enostavno vzdrževanje in ekonomičnost. Če ga postavite znotraj vašega doma, lahko plavate v njem skozi vse leto in v vseh vremenskih razmerah. Zaradi majhne površine porabi manj energije kot tradicionalni bazeni. Odločitev za bazen Endless Pool je prava.

Bazen Endless Pool

Naš glavni proizvod, bazen Endless Pool, je oblikovan tako, da ga lahko postavite v skoraj vsak prostor, znotraj ali zunaj. Zaradi modularne konstrukcije ga je mogoče namestiti v že obstoječe prostore v vašem domu. Vse sestavne dele bazena Endless Pool je z lahkoto mogoče nesti skozi vrata ali po stopnicah. Modularna konstrukcija prav tako dovoljuje postavitev bazena v različnih velikostih, od 2.13m x 3.66m do 3.05m x 4.88m, z globino vode do 1.83m. Tako je bazen Endless Pool več kot 17.000 uporabnikom omogočil uresničiti sanj o plavanju v domačem okolju.

 

Prostostoječi bazen s protitočno napravo Fastlane Pro 

Če želite samo plavati in nimate časa, prostora in volje za gradnjo klasičnega vgradnega bazena, je prostostoječi bazen s protitočno napravo Fastlane Pro odlična alternativa.

Edinstvena prednost prostostoječega bazena Fastlane Pro je ravno v njegovi mobilnosti. V poletnih mesecih lahko v njem uživate zunaj, nato ga prestavite v garažo ali klet, kjer ga lahko še naprej nemoteno uporabljate za vadbo, sprostitev in zabavo.

Italijanskemu bazenu vrhunske kakovosti smo dodali plavalno napravo Fastlane Pro ter tako za zasnovali najugodnejšo ponudbo bazena. V ogledalu na dnu bazena lahko sledite svojim gibom ter tako izboljšate tehniko plavanja.

Ker je namestitev bazena s protitokom Fastlane Pro izredno preprosta, lahko vi in vaša družina že v kratkem času zaplavate v njem, ter se tako izognete načrtovanju, gradnji ali visokim stroškom izgradnje klasičnega zunanjega bazena.

Fastlane Pro je sinonim »udobnega« plavanja. V njem lahko brezskrbno plavate kadarkoli želite ter si več ne razbijate glave glede vožnje, gneče v bazenu ali nakupa kopaliških kart.

 

Plavalni tok Fastlane Pro

Plavalni tok Fastlane Pro proizvaja neoviran, tih in močan tok in je primeren za uporabo v vsakem bazenu. Hitrost vode nastavite na želeno jakost in plavajte v domačem okolju. Izkoristite vse prednosti plavanja, kardiovaskularno vadbo, krepitev mišic in sklepov, nizko intenzivne vadbe v zasebnosti vašega doma. Popolnoma prilagodljiv plavalcem vseh vrst, od začetnikov do olimpijskih tekmovalcev, odličen za vodno aerobiko, vodno terapijo in vodni tek. Fastlane Pro se lahko namesti na že zgrajeni bazen ali pa vgradi ob sami montaži.

S sistemom Fastlane se vaš bazen spremeni v popolnoma nov prostor za zabavno igro. Sedite na napihljivo blazino in plavajte "proti toku". s plavalnim tokom Fastlane bodo postali otroci navdušeni plavalci v varnem in kreativnem igralnem okolju.

 

Bazen Swim Spa

Uživajte na domačem dvorišču z bazenom in kopeljo v enem. Plavajte, telovadite, preživljajte kakovosten čas s svojo družino in prijatelji. Izredno lepo oblikovan bazen Swim Spa s sedeži za vodno terapijo, podvodno tekaško stezo in s plavalnim tokom Endless Pool, spremeni vaš dom v oazo sprostitve, zabave in telesne vadbe skozi vse leto. Tako popolne rešitve za zdravje in dobro počutje vam ne nudi noben drug bazen.

Izbirate lahko med tremi različnimi velikostmi, zato je možno bazen Swim Spa postaviti praktično kamorkoli. Bazen dostavimo tako, da ga enostavno namestite na trdo, ravno podlago. bazen Swim Spa je navadno nameščen zunaj hiše, na vrtu, lahko pa ga postavite tudi v ustrezno garažo ali novogradnjo. Vgrajene stopnice omogočajo enostaven dostop, tudi v primeru, če zgradite bazensko ploščad in bazenu Endless Swim Spa dodate videz vgradnega bazena.

 

Bazen WaterWell

Bazen Waterwell je idealen za vodno aerobiko in hidroterapijo, je samostoječ bazen, ki ga lahko postavimo skorajda povsod, globina vode je v višini prsi.

Z vodno terapijo dokazano zmanjšamo bolečine in pospešimo celjenje. Naraven upor vode občutno zmanjša napetost in pritisk v telesu in s tem pritisk na sklepe in mišice.

Edinstvena kombinacija toplote, vode in gibanja lajša kronične bolečine in togost, izboljša krvni obtok, poveča gibljivost in odpravlja mišične krče.

V bazenu nameščena klop ponuja dodatne možnosti za vadbo. Namestite lahko še tekaško stezo za hojo in tek. Izgubite težo, izboljšajte gibalne sposobnosti ter učvrstite in oblikujte mišice brez naprezanja občutljivih sklepov.

Bazen WaterWell je enostaven za namestitev v novogradnjah ali že obstoječih prostorih. Vse sestavne dele z lahkoto nesete skozi vsaka vrata ali po stopnicah. Na razpolago so bazeni različnih velikosti in globin, WaterWell lahko prilagodimo vašim specifičnim potrebam, ciljem in življenjskemu stilu.

 

Več o bazenih Endlesspools:
www.enslesspools.si