Masažni bazeni Remax - Kombinacja vodne masaže in razkošja

Brezčasen dizajn, ki združuje elegantne linije, celovito hidroterapijo in razkošno udobje. Vrhunsko in učinkovito delovanje bazena bo vašo vsakodnevno sprostitev spremenila v užitek. Če želite popolnost, največjo tehnološko opremo in če imate prefinjene okuse, izberite USSPA masažne in masažno-plavalne bazene. V kolikor iščete bogato opremljene bazene po ugodnih cenah pa izberite Platinum Spa, ki ponuja številne serije izdelkov, ki prednjačijo na svojem področju. 

Masažni bazen ni le žuboreča voda z mehurčki

Masažni bazen ali whirlpool je več kot le žuboreča voda z mehurčki. Je način sprostitve. Gre za male bazenske sisteme, ki niso namenjeni plavanju, ampak sproščanju, masiranju in uživanju v segreti vodi. Sedišča ali ležišča so ergonomsko oblikovana in tako nudijo največje udobje, masaža pa sprosti napete mišice ter izboljša počutje. Posebnost masažnih bazenov je kombinacija vodne in zračne masaže. Curki, prilagojeni glede na moč in obliko, ki jih lahko po želji usmerimo na določene dele telesa, zagotavljajo nepozabno doživetje masaže celega telesa. Po napornem dnevu se vsekakor prileže mir, sprostitev, uživanje ter čas zase ali svoje bližnje v objemu mehurčkov.

Za zdravo telo

Kombinacija vodnih tokov in zračnih mehurčkov sprosti telo in mišice, kar vpliva na dobro počutje in ima številne pozitivne učinke na zdravje. V vodi se občutek telesne teže zmanjša za 85 do 90 %, kar povzroča občutek breztežnosti, sprostitev mišic in zmanjša obremenitev sklepov. Ta učinek še dodatno povečata zračna masaža in temperatura vode.

Oblike in modeli

Med številnimi oblikami in modeli masažnih bazenov lahko vsakdo najde takšnega, ki mu bo všeč in ga bo z užitkom uporabljal. Na voljo so v različnih velikostih, barvah in dizajnih, delijo pa se tudi glede na število in razporeditev sedišč, klopi in ležišč ali masažnih šob.

Prostostoječi masažni bazeni

Vgradni masažni bazeni

Plavalno masažni bazeni