Bazenska razsvetljava

Razsvetljava v bazenu ali bazenske luči so v bazenu skoraj obvezne, saj ponoči ustvarjajo čarobno vzdušje.

Razsvetljavo v bazenu lahko izvedemo s klasičnimi bazenskimi reflektorji, pri katerih uporabimo 300W reflektorsko žarnico. Ti reflektorji so vgrajeni v bazenske stene, vendar jim je možno žarnice menjati tudi, ko je bazen poln vode. Takšne reflektorje vse bolj zamenjujemo z LED lučmi.

V zadnjih letih je z vedno večjo skrbnostjo za okolje, željo po daljši življenjski dobi ter manjšimi stroški, postala zelo priljubljena LED tehnologija, ki omogoča veliko število barv iz istega svetlobnega vira. Led žarnice porabijo do desetino manj moči kot standardne, lahko so bele ali spreminjajočih se barv (imenovane RGB). Barve v reflektorjih lahko spreminjamo s stikalom, lahko pa vgradimo daljinski sprejemnik, ki nam omogoča vklop/izklop ter spreminjanje barvnih programov na daljavo.

Led bel reflektor

71213.png

LED  barvni (RGB) reflektor

MINI razsvetljava v bazenu

Poseben izgled imajo mini LED reflektorji, ki so precej manjši in jih lahko bolj enakomerno porazdelimo v bazenu. Ti se vgradijo v stene bazena, stopnice, plitvine ali drugje, kjer smo omejeni s prostorom. Tudi ti reflektorji so lahko beli ali barvni.

 

Led MINI luči:

Lumiplus Mini V2

Led trakovi v bazenu

Vse več bazenov krasi enakomerna razsvetljava bazenskega robu. To nam omogočajo LED trakovi, najpogosteje v barvni izvedbi, da omogočajo uskladitev z okoliško razsvetljavo.

Optična vlakna v bazenu

Prihodnost nas pelje med zvezde. Dobesedno! Najnovejši trendi so usmerjeni v posnemanje naravne obloge, vidne čez dan, kot odsev nočnega neba na vodni gladini. To lahko dosežemo s steklenimi vlakni, ki jih uporabljamo samostojno ali v kombinaciji z drugimi vrstami razsvetljave.

 

Trenutno ponudbo si lahko ogledate v katalogu ali naročite v spletni trgovini.

Za sodobne rešitve pa se posvetujte s strokovnjaki Remax: 02 300 00 70 ali [email protected].