O NAS

Remax je družinsko podjetje, ki je zgodbo o tradiciji začelo pisati pred natanko tridesetimi leti. Je podjetje v lasti več družbenikov na družinski osnovi in nadaljevanje obrtne delavnice “Drobni kovinski izdelki REMIC”, ustanovljene leta 1984, ki je v začetku delovala kot obrtna delavnica za proizvodnjo drobnih kovinskih elementov. Na osnovi 17 – letnih strokovnih izkušenj pri elektroprojektiranju velikih bazenskih sklopov v družbeni firmi smo v letu 1985 pričeli s proizvodnjo majhnih družinskih montažnih bazenov, ki smo jo iz leta v leto dopolnjevali.

Leta 1990 smo člani družine Remic, zaradi razširitve dejavnosti, ustanovili družbo z omejeno odgovornostjo REMAX, z dejavnostjo poslovanja na področju trgovine, proizvodnje, storitev, uvoza, izvoza in zastopanja. Z ustanovitvenim in dokapitaliziranim vložkom več družbenikov družine Remic, razpolaga družba REMAX z ustanovnim kapitalom 152.933,00EUR. Leta 2002 smo uvedli proizvodnjo montažo in prodajo različnih wellness programov, savn, masažnih bazenov in fontan. V letu 2005 pa tudi program vodnega fitnessa – RETEFIT za katerega smo prejeli v Nuernbergu zlato medaljo in grand-prix za leto 2006, za inovativni izdelek.

Samo v Sloveniji smo do sedaj postavili več kot 1622 različnih objektov iz našega programa (bazeni, savne, fontane, …), zadnja leta pa smo vse bolj prisotni in prepoznavni tudi na tujih trgih kot so Hrvaška, Srbija, Avstrija ipd.

Na področju Slovenije in bivše Jugoslavije zastopamo proizvodne programe sledečih družb: ALFAFLEX, ASTRAL, ASTREL, AURA, BAYROL, CARATTI, DLW, FLEXINOX, GLATZ-PIONIER PAMAG, HIDRODIF, HTH, IBG, IDEAL, INOKS, ITT, LAMBERTS, LARETER, OKU, OSF, PENTAIR – STA-RITE, PERAQUA-PRAHER, PLASTICA, PROCCOPI, PSA, REKU, RIVIERAPOOL, SAWO, TECTOR, TÜM, U.S.SPA, VAGNER, VAN ERP, ZODIAC, …

 
Vodstvo
Vanja Remic – prokurist               Žiga Remic – tehnični direktor          Luka Remic – poslovni direktor 
Telefon: 02 30 00 070   Email: [email protected]
 

Tajništvo

Aleksandra Lazar – tajništvo
Telefon: 02 30 00 070   Email: [email protected]
 

Prodaja

Irena Plej – vodja prodaje                          Jaka Cebe – komercialist
Telefon: 02 30 00 078   Email: [email protected]
 

Skladišče in servis 

Andrej Rojko – vodja skladišča
Telefon skladišče: 02 30 00 074
 
Telefon servis: 02  30 00 079
Email: [email protected]
 
 

KAKO DO NAS?

 

360°VIRTUALNI SPREHOD PO PROSTORIH REMAX