Bazenske obrobe dajo bazenu končno podobo

Bazenski robovi se lahko zaključijo na različne načine: z lesom, s keramiko, z naravnim kamnom ali bazenskimi obrobami.

Bazenske obrobe so namenjene bazenom s skimerjem, pri prelivnih pa se večinoma ne uporabljajo, saj je bazenski rob prelivna rešetka. Pri Infinity bazenih so potrebne le na neprelivnih stranicah. Uporabljajo se lahko pri popolnoma vgrajenih bazenih ali pri delno vgrajenih bazenih.

Bazenske obrobe so enostaven in eleganten zaključek, bazenu dajo njegovo končno podobo, ga zaključijo, ščitijo pred prelivanjem vode in vdorom deževnice ipd iz okolice. Najpogostejše so betonske bazenske obrobe. Takšne obrobe so večinoma izdelane po določenih vzorcih ali odlitkih in se tako prilagodijo na večino oblik bazenov: pravokotnih, ovalnih, okroglih,...

Ponujamo več vrst bazenskih robnih kamnov, vse od betonskih odlitkov do naravnega kamna. Spodaj preverite vaš priljubljen model obrob, za katerega vam z veseljem pripravimo ponudbo.

Natura serija – naravni kamen

Serija Natura je utelešenje surovega nordijskega dizajna, izklesanega iz blokov naravnega kamna. Ti ekskluzivni robni kamni v brezčasnih odtenkih poudarjajo kristalno čisto vodo, hkrati pa ustvarjajo popolnoma uravnotežen kontrast bujni poletni paleti vrta.

Kiruna

Elegantni bazenski robni kamni v harmoničnem dizajnu in zelo prijetno površino. Kiruna je ravni kamen z udobnim zaobljenim robom na voljo v široki paleti barv, ki dopolnjujejo vsako bazensko okolje, ne glede na skandinavsko ali tropsko podnebje.

Napoli


Izboljšajte svoj bazen s tem zaobljenim L-profilom, ki skrije spoj in prehod od bazena do roba ter ustvari iluzijo višje gladine in s tem čudovito vizualno izkušnjo.

Modena


Z Modeno ponujamo ekskluziven naravni kamen v lahkem in elegantnem dizajnu z edinstveno dimenzijo 100 cm. Čudovite površine in obdelani robovi zagotavljajo široko paleto vizualnih izkušenj. Naravni odtenki povečajo preprostost tega kamna in poudarijo vsako bazensko okolje s pridihom nordijskega minimalizma.

Sidney

Osredotočite se na estetiko z zadnjo novostjo - serijo SYDNEY. Bazenski robni kamen v obliki črke L je izrezan iz enega samega kosa 6 cm velikega bloka naravnega kamna v velikem formatu 60 x 60 cm, kar ustvarja tako zaželen eleganten videz.

Ceramica serija – naravni kamen

Keramične porcelanaste talne plošče in robni kamni debeline 20 mm so primerni tako za zunanje kot notranje bazene in terase. Bazenski robni kamni so na voljo v dveh oblikah: Maranello (60x33 cm) in St. Tropez (120x60 cm). Talne plošče so na voljo v ekskluzivnih velikih formatih: 120x60 in 60x60. Izdelani so z revolucionarno tehniko, ki daje možnost izdelati različne ravne, kotne in zaobljene kamne, primerne za večino bazenov na trgu.

Maranello

Z veseljem vam predstavljamo najnovejše člane naše kolekcije MARANELLO. Ti novi dizajni so na voljo v 8 živahnih barvah in bodo zagotovo naredili pečat v vsakem okolju. Dobro znani dizajn Maranello s poliranim in zaobljenim robom prinaša številne nove možnosti v obliki čudovite trendovske barvne palete in razširjenih formatov.

Firenze

Doživite občutek čistega razkošja s tem modernim keramičnim kamnom za rob bazena z L-profilom, ki se potopi v bazen, kar zagotavlja eleganten bazen, ki ga ne boste nikoli želeli spremeniti. Dopolnite videz z ujemajočimi se terasnimi kamni iz serije Ceramica.

Rustica serija – liti beton

Rustica je razburljiva serija litega betona. Tukaj predstavljamo neverjetno široko ponudbo terasnih kamnov in robnih kamnov za bazene. Številni modeli in barvne možnosti vam omogočajo različne kombinacije. Vsi bazenski robni kamni so na voljo v različnih ravnih, ukrivnljenih in vogalnih oblikah, tako da jih je mogoče namestiti na skoraj vse vrste bazenov.

Athen

Rustikalni betonski kamen, izdelan z L-profilom, ki ustvarja čudovit zaključek, ko se pregiba v bazen. Naravni odtenki serije polepšajo vsako bazensko okolje s pridihom surovega nordijskega duha.

Nevada

Ustvarite edinstveno vzdušje, kjer se surova nordijska kakovost pokaže v polni meri. V tej seriji smo preoblikovali L-profil in ga dodatno zaokrožili, da bi uravnotežili rustikalni značaj surovega betona.

Olympia serija Spatra – liti beton

Navdihnite se s to čudovito serijo mokro ulitih bazenskih robnih kamnov! Za Olympia serijo so značilne svetle barve v indijski beli in indijski bež barvi. Na voljo kot gladki kamni in kamni s strukturo. Z ujemajočimi se terasnimi kamni lahko ustvarite popoln tropski bazen.

Sparta

S svojimi toplimi svetlimi toni in svilnato gladko površino ponuja SPARTA široko paleto možnosti ravnih, ukrivljenih in vogalnih bazenskih robnih kamnov. Dopolnite videz terase z ujemajočimi se terasnimi kamni serije Olympia.

Toro – liti beton

Linearen, konstanten, umirjen rob z definiranimi linijami, ki vas spremlja v modrino vašega bazena, združuje teraso in bazenski rob v eni atmosferi.

 

Standard – liti beton

En pogled je dovolj, da razumete skrivnost Robnega kamna Standard: natančnost, kvalitativni in estetski nivo kreacij ter materialov. Bazenski kamni Standard že od nekdaj zagotavljajo uspeh vsakega gradbenega projekta.