Prostostoječi masažni bazeni Remax

Po želji premestite in postavite bazen na poljubne lokacije

V primerjavi z vgradnimi, ki so vezani na določeno mesto, lahko prostostoječi masažni bazen po želji premeščamo in postavljamo na poljubne lokacije. V ohišju prosto stoječega bazena se skriva celotna tehnologija. Tako so v ohišju masažnega bazena vgrajeni filtrirna naprava, dezinfekcija vode, električni grelec, zračna in vodna masaža, reflektor, ... Bazen je potrebno le priklopiti na elektriko, ga napolniti z vodo in že ga lahko uporabljamo.

Masažni bazen lahko uporabljamo skozi vse leto, tudi če ga imamo na vrtu. Pokrijemo ga s pokrivalom, ki prepreči padanje listja in drugih nečistoč v vodo, hkrati pa zadržuje toploto ter lajša vzdrževanje vode.

Izberite med temi vrstami masažnih bazenov:

Za 2 osebi

Za 3 osebe

Za 4 osebe

Za 5 oseb

Za 6 oseb

Za 7 oseb

Plavalni SwimSpa

Dodatki, barve

Barve školjk in pokrival masažnih bazenov so lahko različne. Nekateri modeli masažnih bazenov imajo med specifikacijami opisano barvo školjke. Običajno sta pokrivalo in školjka enake barve, lahko pa izberete drugačno. Izbirate lahko med barvno lestvico “Com” ali “Uni”:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stopnice

Dostop v prosto stoječ masažni bazen je pogosto težava, zato ponujamo možnost naročila stopnic iz PVC v petih različnih barvah:

 

Pomožna dvigala pokrival masažnih bazenov Passion Spa

 

Ob nakupu masažnih in plavalnih bazenov PassionSpa priporočamo uporabo ročnih dvigal, ki bodo olajšala pokrivanje bazenov s precej preprostimi a kvalitetnimi ročnimi dvigali. Takšna dvigala omogočajo pokrivanje in odkrivanje masažnega bazena zgolj z eno roko. Razlika med posamičnimi modeli je v načinu odpiranja ter lokaciji odprtega pregrinjala (nad, ob ali za bazenom) in tako omogoča zaščito pred vetrom ali neželenimi pogledi. Posebej izpostavljamo model CoverMate 3 (CM3), ki je podprt s hitravljičnimi ročicami ter tako še olajša potrebno moč za odpiranje pokrova. Pri naših prodajalcih preverite ali je za vaš izbran model ročno dvigalo primerno.

 

Dvigalo Economic

Dvigalo Understyle

Dvigalo Upright

Dvigalo CoverMate3 (CM3)