Prostostoječi masažni bazeni Remax

Po želji premestite in postavite bazen na poljubne lokacije

V primerjavi z vgradnimi, ki so vezani na določeno mesto, lahko prostostoječi masažni bazen po želji premeščamo in postavljamo na poljubne lokacije. V ohišju prosto stoječega bazena se skriva celotna tehnologija. Tako so v ohišju masažnega bazena vgrajeni filtrirna naprava, dezinfekcija vode, električni grelec, zračna in vodna masaža, reflektor, ... Bazen je potrebno le priklopiti na elektriko, ga napolniti z vodo in že ga lahko uporabljamo.

Masažni bazen lahko uporabljamo skozi vse leto, tudi če ga imamo na vrtu. Pokrijemo ga s pokrivalom, ki prepreči padanje listja in drugih nečistoč v vodo, hkrati pa zadržuje toploto ter lajša vzdrževanje vode.

Izberite med temi vrstami masažnih bazenov:

Za 2-3 osebe

MASAŽNI BAZEN PLATINUM SPAS - TOPAZ

Za 4-6 oseb

MASAŽNI BAZEN PLATINUM SPAS - MARSEILLE, školjka Sterling Silver, temnosivo ohišje, 200x200x94cm-

Za 7-8 oseb

Plavalno masažni bazeni – SwimSpa-ji

SwimSpa Helios

PLAVALNO-MASAŽNI BAZEN PLATINUM SPAS - HELIOS-

SwimSpa Eros

PLAVALNO-MASAŽNI BAZEN PLATINUM SPAS - EROS-

SwimSpa Ares

PLAVALNO-MASAŽNI BAZEN PLATINUM SPAS - ARES-

SwimSpa Zelus

PLAVALNO-MASAŽNI BAZEN PLATINUM SPAS - ZELUS-

Barvne možnosti

Pri vsakem masažnem bazenu je v ceno vključeno termično pokrivalo, ki se ujema z barvo oboda, barvo školjke pa si lahko izberete sami in sicer izbirate med tremi opcijami:

Sterling Silver

Midnight Canyon

 

Odyssey

Termično pokrivalo in stopnice

Pri vsakem masažnem bazenu sta v ceno vključena termično pokrivalo in stopnice, ki se ujemata z barvo oboda.

 

 

Pomožna dvigala pokrival masažnih bazenov

 

Ob nakupu masažnih in plavalnih bazenov priporočamo uporabo ročnih dvigal, ki bodo olajšala pokrivanje bazenov s precej preprostimi a kvalitetnimi ročnimi dvigali. Takšna dvigala omogočajo pokrivanje in odkrivanje masažnega bazena zgolj z eno roko. Razlika med posamičnimi modeli je v načinu odpiranja ter lokaciji odprtega pregrinjala (nad, ob ali za bazenom) in tako omogoča zaščito pred vetrom ali neželenimi pogledi. Posebej izpostavljamo model CoverMate 3 (CM3), ki je podprt s hitravljičnimi ročicami ter tako še olajša potrebno moč za odpiranje pokrova. Pri naših prodajalcih preverite ali je za vaš izbran model ročno dvigalo primerno.

 

Dvigalo Economic

Dvigalo Understyle

Dvigalo Upright

Dvigalo CoverMate3 (CM3)