Razvlaževalci zraka

Razvlaževalce zraka uporabljamo ob notranjih bazenih, v pokritih bazenskih verandah, zimskih vrtovih in ob zaprtih bazenih. Namen razvlaževalca je zmanjšanje zračne vlage v prostoru, ki bi sicer na stenah, vratih, oknih in drugje kondenzirala in celo povzročala plesen.

S pravilno delujočim ogrevanjem, prezračevanjem ter izolacijo bazenskega prostora ustvarimo okolje, ki je podobno prijetni poletni klimi ob zunanjem bazenu, ter tako preprečimo prekomerno vlažnost prostora. 

Gre za naprave, ki iz zraka odstranjujejo vlago, kondenz odvajajo v kanal, filtrirajo zrak ali celo uravnavajo ambientalno temperaturo zraka v prostoru z lastnim dogrevalnim sistemom.

 

Ločimo naprave, ki stojijo v bazenskem prostoru ali so s kanali povezani skozi steno v sosednji prostor.  V obeh različicah lahko izberemo napravo, ki zgolj razvlažuje zrak ali ga hkrati tudi ogreva (ali s pomočjo električnega grelca ali centralne kurjave).

Razvlaževalec v bazenskem prostoru

Razvlaževalec v sosednjem prostoru

Razvlaževalec z grelcem zraka

Razvlaževalec s centralnim ogrevanjem

Négligence chaise célèbre deshumidificateur zodiac sirocco Huit Spécifique  enceinte

Preverite ponudbo

Ponudbo razvlaževalcev lahko preverite v spletni trgovini ali se posvetujete s prodajnikom po telefonu 02 300 00 75 ali [email protected]