Storitve Remax: vzdrževanje in servis

Za vzdrževanje in servis vašega bazena, savne, masažnega bazena ali fontane se lahko obrnete na nas. Nudimo celotne storitve vzdrževanja:

 • sezonsko vzdrževanje in čiščenje
 • redno letno servisiranje,
 • zagon bazena, fontane, savne
 • pripravo na prezimovanje,
 • servis in popravila opreme
 • nadgradnje opreme in priporočila

Za naročilo storitve smo vam na voljo na [email protected] ali 02/300 00 70.

 

 

Vzdrževanje vode

Vsak lastnik bazena mora poskrbeti za pravilno nego bazenske vode in samega bazena, kar mu zagotavlja brezskrbno veselje pri uporabi bazena. 

Pri vzdrževanju vode govorimo predvsem o analizi bazenske vode, uravnavanju pH vrednosti, dezinfekciji, flokulaciji in negi filtra. Več o vzdrževanju vode preberite TUKAJ!

 

Vzdrževanje bazena

Pri vzdrževanju bazena pa govorimo o vzdrževanju bazenke školjke in bazenske opreme kot so filtrirne naprave, grelci, dezinfekcijske naprave, sesalci, vgradni elementi in ocevitve ipd. Podrobneje o vzdrževanju vode si preberite TUKAJ!


Priprava bazena na sezono in zimovanje

Pred začetkom kopalne sezone je potrebno bazen pravilno pripraviti na polnjenje bazena in zagon. Pravilen zagon lahko prihrani marsikatero težavo ali tehnično napako. Podrobneje o pripravi bazena na kopalno sezono si lahko preberete na tej POVEZAVI.

Po koncu kopalne sezone je potrebno bazen "prezimiti" t.j. pripraviti na zimovanje. Kot velja za pripravo bazena je tudi prezimovanje zelo pomembno, saj lahko z zmrzovanjem vode v bazenu in ceveh pride do trajnih, celo nepopravljivih poškodb. Zato priporočamo, da sledite tem navodilom za PREZIMOVANJE.

Mobilna Aplikacija Remax-Moj Bazen

 

Za uporabnike vseh bazenov smo pripravili prav posebno novost: 

Mobilno aplikacijo za pametne telefone: Remax - Moj Bazen 

Aplikacija nam pomaga pri vzdrževanju bazena in omogoča dve zelo pomembni področji:

 1. Kalkulator doziranja

  Aplikacija izračuna potrebno količino sredstev in priporoča koliko bazenskih sredstev je potrebno dozirati. Omogoča direktno povezavo za nakup teh artiklov v spletni trgovini. 

 2. Pogosta vprašanja

  Aplikacija podaja odgovore na številna pogosta vprašanja in težave z vodo. Prodaja natančne odgovore in napotke, kako postopati v različnih primerih.

Aplikacijo si lahko uporabniki Android operacijskih sistemov naložite v Google Play trgovini, ostali uporabniki pa lahko uporabite spletno različico na tej povezavi.