VRSTE OPAŽNIH DODATNOV ZA VAŠ USSPA BAZEN

Obod iz masivnega lesa, ki ne potrebuje vzdrževanja, še zdaleč ni le privlačen sestavni del vašega bazena. Odlikuje ga dolga življenjska doba in izgleda izjemno. Izdelan je iz termično obdelanega masivnega lesa, obdelanega kot Thermowood. Poleg svojih estetskih lastnosti ima Thermowood tudi druge praktične namene. Ta okolju prijazna obdelava lesa bo občutno izboljšala njegovo odpornost. Zaradi tega je manj vpojen in odporen na parazite ter vremenske razmere. Običajno je temen, vendar postane zaradi UV sevanja svetlejši.

Thermowood obodi so standardno izdelani iz masivnega lesa oz. lesenega opaža. Tisti, ki si želijo več elegance, bodo bolj cenili dizajn iz razceplenega lesa ali masive. Na voljo le pri modelih linije Privat.

Lesen opaž:

Razcepljen les (split wood):

Thermowood cabinet

Masivni les (solid wood)

Thermowood cabinet

OBROBA IZ NERJAVEČEGA JEKLA

Želite dizajn še bolj poudariti? Uporabite obroč iz nerjavečega jekla, s katerim bo vaš bazen poleg uporabne vrednosti dobil tudi prepoznaven videz. Na voljo le pri modelih linije Privat (razen Orion, Aston, Noel in Benjamin).

Kovinski rob oboda + lesen opaž:

Cabinet - stainless steel trim

Kovinski rob oboda + razcepljen les:

Cabinet - stainless steel trim

Kovinski rob oboda + masivni les:

Cabinet - stainless steel trim

ICE-COOL OBOD

Les in nerjaveče jeklo. Neustavljivo prefinjena in lepa kombinacija. Vogali iz nerjavečega jekla, zaključeni z masivnim Thermowood lesom. Lesene deske ali dizajn iz masivnega lesa, izbira je vaša. Bazen takšnega dizajna bo zagotovo postal razkošen element, ki bo prevladoval nad svojo okolico. Poleg tega bo še dolgo ohranil svoj čar. Na voljo pri modelih linije Privat (razen Orion, Taurus, Aston, Noel in Benjamin).

Kovinski vogali oboda + lesen opaž:

ICE-COOL cabinet

Kovinski vogali oboda + razcepljen les:

ICE-COOL cabinet

Kovinski vogali oboda + masivni les:

ICE-COOL cabinet

OBOD LINEA

Obod LINEA je dodatek bazenu za okrasitev robu pri tleh. Minimalističen dizajn talne letvice, osvetlitev ozadja in edinstven sistem lepotnih dodatkov. Termo pokrov iz estetskih in visoko odpornih tkanin v široki paleti barvnih kombinacij je edinstvena svetovna inovacija. Termično obdelan les, razporejen v linije, bo dal masažnemu bazenu naraven in lep videz. Sodoben prefinjen material Corian® in osvetlitev ozadja bosta poudarila edinstvenost vašega spa-ja.