Masažni bazen za 3 osebe SOULMATE

Masažni bazen Soulmate je prava sorodna duša welnessa.

Namenjen je parom ali 3 osebam saj ponuja dva zelo udobna ležišča in eno sedišče. 52 masažnih šob poganjata dve masažni in ena zračna črpalka ter s tem zagotavlja vrhunsko masažno izkušnjo. Zlahka se postavi ob bok priznanim blagovnim znamkam kot so Jaccuzzi, Wellis, HotSpring,.., vendar po dostopnejši ceni.

Posebnost tega bazena je “Aquarolling masažna šoba” na sedišču, ki zagotavlja nedirektno masažo celega hrbta – edino tovrstno masažo. Usmerjena je od sedišča proti vratu in s pomočjo usmernih kanalov školjke učinkovito masira cel hrbet. Soulmate omogoča ločeno upravljanje jakosti masažnih con, pomeni vsakega posameznega ležišča posebej.

Masažni bazen Soulmate je dobavljen v kompletu z vso potrebno opremo za avtonomno delovanje, priključiti ga je potrebno le na napajanje in ga napolniti z vodo. Izolacijsko pokrivalo sodi v komplet, kot dodatno lahko izberete še stopnice in dvigalo pokrivala. Potrebovali boste le še sredstva za vzdrževanje bazena ter dezinfekcijo vode.

Kartušni filter, filtracijska črpalka, ozonator, grelec poskrbijo za kvalitetno vodo. Za ambient poskrbijo LED luči in ozvočenje, ki ga lahko priključite na WiFi. 

Specifikacije:

Dimenzija 213 x 165 x 81 cm
Količina vode ( l )  870
Teža – prazen ( kg ) 240
Teža – poln ( kg )  1110
Sedišča 1
Ležišča 2
Skupno število šob 52
Aquarolling masaža
Razsvetljava LED 3x
Synergy sistem dezinfektije: UVC + Ozonator
Masažna črpalka 1 2.2 kW
Masažna črpalka 2 2.2 kW
Cirkulacijska črpalka 250W
Zračna masaža 300W
Potrebna varovalka 230V-20A 380V-16A
Napetost 230/380V
Električni grelec 3kW

Dodatna oprema po izbiri:

Barve školjke:

– marmorno bela = sterling white,
– peščeno srebrna = desert horizon,
– marmorno črna = pearl shadow

Barve oboda:

Obod je izdelan iz kvalitetne PVC obloge v imitaciji lesa in je na voljo v dveh barvah s pripadajočim pokrovom enake barve.

  • sivi ter
  • rjavi.

Stopnice:

 

Pomožna dvigala pokrival masažnih bazenov Passion Spa

 

Ob nakupu masažnih in plavalnih bazenov PassionSpa priporočamo uporabo ročnih dvigal, ki bodo olajšala pokrivanje bazenov s precej preprostimi a kvalitetnimi ročnimi dvigali. Takšna dvigala omogočajo pokrivanje in odkrivanje masažnega bazena zgolj z eno roko. Razlika med posamičnimi modeli je v načinu odpiranja ter lokaciji odprtega pregrinjala (nad, ob ali za bazenom) in tako omogoča zaščito pred vetrom ali neželenimi pogledi. Posebej izpostavljamo model CoverMate 3 (CM3), ki je podprt s hidravličnimi ročicami ter tako še olajša potrebno moč za odpiranje pokrova. Pri naših prodajalcih preverite ali je za vaš izbran model ročno dvigalo primerno.

Dvigalo Economic

Dvigalo Understyle

Dvigalo Upright

Dvigalo CoverMate3 (CM3)

Bazen vsebuje: 

– 52 masažnih šob
– 2 masažna ležišča + 1 sedišče
– Aquaroling masažo
– 3 črpalke
– grelec vode
– termo pokrov
– LED osvetlitev
– dezinfekcijo
– ozvočenje
– vgrajena je Balboa oprema