Hidro terapije na dlani

Masažni sklopi za kompleksno masažo telesa. Vsak ergonomski sedež in ležalnik se osredotoča na določen del vašega telesa. Šele ko uporabite vse, je vaše telo podvrženo celoviti masaži.

 

SHIATSU COMPLEXiN

Masaža Shiatsu točk je sestavljena iz sistema direktnih curkov, ki pritiskajo na shiatsu točke v območju yang meridiana (meridiani so kanali, po katerih se energija pretaka po telesu po tradicionalni vzhodni medicini). V bistvu gre za uporabo simetričnega pritiska, kjer se energija razprši z območij, kjer je v presežku, in se dovaja na mesta, kjer je primanjkuje. Namen masaže je uravnovesiti desno in levo stran, vzpostaviti ravnovesje, harmonijo in zdravje.

 

HAMAM COMPLEXiN

Tradicionalni hammami ali turške kopeli morajo vedno imeti 3 cilje – sprostitev, osvežitev in krepitev zdravja. Naš sklop HamamComplexiN simulira turško masažo hrbta in tako ustvarja občutek nove energije in lahkotnosti.

 

FAN COMPLEXiN

Pahljačasta masaža večjih hrbtnih mišičnih delov uporablja eno od tradicionalnih masažnih tehnik – drgnjenje s pahljačo. Gre za sproščujočo masažo, ki jo dosežemo s krožnimi gibi, ki jih v bazenu izvaja sklop rotacijskih šob.

 

X COMPLEXiN

Točkovna masaža šob, ki se nahajajo v križni obliki, vpliva na predel spodnjega dela hrbta, ki je najbolj obremenjen del hrbta. Sprošča mišične dele v predelu spodnjih okončin in povezave trupa, pomembne za pravilno držo telesa.

 

LEG COMPLEXiN

Kombinacija direktnih točkovnih curkov omogoča masažo zadnjice, preko meč do podplatov. Stimulacija refleksnih točk na podplatih ima dodatno sproščujoče učinke na celotno telo.

 

FRONT COMPLEXiN

Medtem ko se vsi drugi masažni bazeni na trgu osredotočajo na hrbtne dele telesa, naši zdravijo tudi obremenjene čelne mišične skupine. Stegenske mišice so vsakodnevno podvržene precejšnjim obremenitvam, ne le med športom. Edinstven prostor omogoča globoko masažo sprednjega dela stegna.

 

POSEBNE ŠOBE

Šoba Extreme: velik curek z lastnim krmiljenjem, ki ustvarja močan tok, ki vrtinči vodo v celotnem bazenu.
Šobe Pillow: curek pod blazino z lastnim krmiljenjem za masažo vratne hrbtenice nad gladino vode.
Šoba Volcano: vodni gejzir ni le fantastična atrakcija, predstavlja tudi izviren masažni tok.