Masažni bazen do 4 osebe HAPPY

Masažni bazen Happy je vir vaše resnične sreče.

Namenjen je parom do štirim osebam, saj ponuja eno zelo udobno ležišče in tri ergonomična sedišča. 55 masažnih šob poganjata dve masažni in ena zračna črpalka ter s tem zagotavlja vrhunsko masažno izkušnjo. Zlahka se postavi ob bok priznanim blagovnim znamkam kot so Jaccuzzi, Wellis, HotSpring,.., vendar po dostopnejši ceni.

Posebnost tega bezna je “Aquarolling masažna šoba” na sedišču, ki zagotavlja nedirektno masažo celega hrbta. Usmerjena je od sedišča proti vratu in s pomočjo usmernih kanalov školjke učinkovito masira cel hrbet. Happy omogoča ločeno upravljanje jakosti masažnih con posebej.

Kartušni filter, filtracijska črpalka, ozonator, grelec poskrbijo za kvalitetno vodo. Za ambient poskrbijo LED luči in ozvočenje, ki ga lahko priključite na WiFi. 

Masažni bazen Happy je dobavljen v kompletu z vso potrebno opremo za avtonomno delovanje, priključiti ga je potrebno le na napajanje in ga napolniti z vodo. Izolacijsko pokrivalo sodi v komplet, kot dodatno lahko izberete še stopnice in dvigalo pokrivala. Potrebovali boste le še sredstva za ročno vzdrževanje bazena ter dezinfekcijo vode.

Specifikacije masažnega bazena:
Dimenzija 213 x 175 x 83 cm
Količina vode ( l )  1050
Teža – prazen ( kg ) 275
Teža – poln ( kg )  1325
Sedišča 3
Ležišča 1
Skupno število šob 55
Razsvetljava LED 4x
Ozonator DA
Masažna črpalka 1 2.2 kW
Masažna črpalka 2 2.2kW
Cirkulacijska črpalka 250W
Potrebna varovalka 230V-20A 380V-16A
Napetost 230/380V
Električni grelec 3kW

Na izbiro so 3 barvne različice bazenske školjke:

– marmorno bela = sterling white,
– peščeno srebrna = desert horizon,
– marmorno črna = pearl shadow

 

Obod je izdelan iz kvalitetne PVC obloge v imitaciji lesa in je na voljo v dveh barvah: sivi ter rjavi. izbrani barvi pripada tudi pokrov enake barve.

 

 

Stopnice

Dostop v prosto stoječ masažni bazen je pogosto težava, zato ponujamo možnost naročila stopnic iz PVC v petih različnih barvah:

 

Pomožna dvigala pokrival masažnih bazenov Passion Spa

Ob nakupu masažnih in plavalnih bazenov PassionSpa priporočamo uporabo ročnih dvigal, ki bodo olajšala pokrivanje bazenov s precej preprostimi a kvalitetnimi ročnimi dvigali. Takšna dvigala omogočajo pokrivanje in odkrivanje masažnega bazena zgolj z eno roko. Razlika med posamičnimi modeli je v načinu odpiranja ter lokaciji odprtega pregrinjala (nad, ob ali za bazenom) in tako omogoča zaščito pred vetrom ali neželenimi pogledi. Posebej izpostavljamo model CoverMate 3 (CM3), ki je podprt s hitravljičnimi ročicami ter tako še olajša potrebno moč za odpiranje pokrova. Pri naših prodajalcih preverite ali je za vaš izbran model ročno dvigalo primerno.

 

Dvigalo Economic

Dvigalo Understyle

Dvigalo Upright

Dvigalo CoverMate3 (CM3)