Vrhunski dizajn

Sodoben in brezčasen videz zasebnih masažnih bazenov USSPA ponujajo nepričakovane možnosti. Profesionalno voden dizajn prinaša užitek za oči in telo.

 

 

PERFECT INWAVE® LOUNGER

Edinstvena oblika ležalnikov iNwave®, edinih te vrste na svetu, prinaša nepopisno udobje in nenavadno variabilnost uporabe v hidroterapiji. Omogoča fiksiranje masažnega položaja stopal na različnih mestih, kar je primerno za osebe različnih višin. Ležalnik iNwave® vključuje tudi možnost sedenja v obe smeri. Udobje, ki ga morate poskusiti.

 

RAVEN BAZENSKI ROB

Tehnično zahtevna rešitev uvaja drugačen oblikovni element, ki omogoča neomejene možnosti za  odlaganje kozarcev ipd. Zaradi ravnega roba se tudi bazenski pokrov dobro oprime in zmanjša parne ter energetske izgube. Poleg tega je mogoče uporabiti originalno dvigalo pokrova USSPA.

 

DO ZADNJEGA DETAJLA

Zasnova masažnega bazena se ne ustavi pri njegovi školjki. Edinstven dizajn USSPA je uporabljen tudi v najmanjših podrobnostih, kot so komande Boost ControliN ali vzglavniki. Ključni sestavni deli bazena so prav tako dobili nov videz in izboljšano funkcijo, vključno s pokrovom in omarico za dodatke. Povsem nove dimenzije dizajna nudijo nove možnosti za razsvetljavo školjke in oboda.

 

ERGONOMIJA

Konture so izdelane s popolnim spoštovanjem in poznavanjem ergonomije, kar zagotavlja pravilne položaje telesa na vsakem mestu. Naklon in oblika edinstveno predhodnih sedežev sta uravnotežena, da telesa ne bi odnesla voda, kar vam omogoča popolno sprostitev. Pravilen položaj telesa s primerno razporeditvijo ustreznih vrst masažnih šob in optimalna temperatura vode so glavni predpogoji za učinkovito hidroterapijo. Večina položajev omogoča potopitev celega telesa pod vodo.

 

INTIMNA CONA

Oblika vseh sedišč in njihova razporeditev sta zasnovani tako, da so lahko vsi sedeži in ležalniki zasedeni hkrati. Zaradi edinstvene rešitve, kot so večnivojska tla, zagotavlja dovolj prostor za noge in stopala; hkrati pa vsakemu uporabniku omogoča svoj osebni prostor.

 

GLADINA VODE

Pri načrtovanju masažnih bazenov je treba upoštevati ne le ergonomijo, ampak tudi fizikalna pravila. V USSPA masažnih bazenih se lahko voda “dvigne” tudi po širini in raven vode ostane dovolj pod bazenskim robom, tudi pri polni zasedenosti, da preprečimo prelivanje med masažo.

 

NEPREKINJEN PRETOK

Raven vode zahteva neprekinjen tok, da voda doseže filtrirni sistem prek skimmerja. Še en dodatni učinek predhodno omenjenih oblik je neprekinjena direktna linija vodne gladine. Brez ovir in vogalov, brez vodnih vrtincev, ki bi ujeli umazanijo in maščobo v bazenu.