DODATNA OPREMA ZA VAŠ USSPA BAZEN

Standardna oprema masažnih bazenov USSPA je lahko nenavadno široka. Vsebuje absolutno vse, kar boste morda potrebovali za uporabo in delovanje naših zdravilišč skozi vse leto. Dobavljamo tudi številne zanimive in privlačne dodatke, da bo vaša sprostitev še bolj prijetna.

 

IZJEMNO VZDRŽLJIV OBOD

Omarica oz kabinet ali obod je izdelan iz masivnega lesa, ki ne potrebuje vzdrževanja in še zdaleč ni le privlačen sestavni del vašega bazena. Odlikuje ga dolga življenjska doba in je zdelan je iz termično obdelanega masivnega lesa, obdelanega kot Thermowood. Poleg svojih estetskih lastnosti ima Thermowood tudi druge praktične namene. Ta okolju prijazen zaključek lesa bo občutno izboljšal njegovo odpornost. Zaradi tega je manj vpojna in odporna na parazite in vremenske razmere. Običajno je temen, vendar postane zaradi UV sevanja svetlejši.

 

DVIGALA POKROVOV

 

Vodo v vašem bazenu je potrebno zaščititi pred mehanskimi nečistočami, toplotnimi izgubami in tudi vlago. Termo pokrivalo je del standardne opreme bazena in je nepogrešljiv pripomoček. Prav vam bo prišel zmeraj, ko ne uporabljate masažnega bazena. Izrazito prispeva k izboljšanju energetske učinkovitosti. Za lažje rokovanje so toplotni pokrivali priložena pametna orodja – dvigala za pokrove masažnih bazenov. Samo izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam: ročno dvigalo ali mehansko dvogalo. Ročno dvigalo iz nerjavečega jekla olajša rokovanje s termalnim pokrovom med odkrivanjem in pokrivanjem masažne kadi. Mehansko dvigalo je nov mehanizem, zaščiten s patentom, dopolnjen s posebno konstrukcijo pokrova omogoča, da masažno kad odprete samo z eno roko. Mehansko ogrodje pokrova je nameščeno  v obodu bazena. Primerno za vse USSPA privat bazene, razen OrioniN, TaurusiN, and Noel.

 

ULTIMATIVNI STIL IN UDOBJE

Poznamo vaše skrite želje. Zato smo pripravili dodatke, ki bodo pomnožili vaš užitek v zdravilišču. Ali želite, da je voda osvetljena v različnih barvah? Pomirjujoča glasba ali vodnjak? Ničesar ni, kar ne moremo narediti za vas.

 

LEPO IN PRAKTIČNO

Les izgleda dobro na toplicah. Leseni dodatki niso le praktičen pripomoček v obliki stopnic, ki jih lahko kombiniramo v različnih konfiguracijah. Naši dodatki bodo s svojim dizajnom ustrezno zaokrožili prostor okoli spa-ja in vam omogočili, da imate vse, kar potrebujete, na dosegu roke. Na primer ležalnik z blazino za prijetno poležavanje, stranska mizica, držala za brisače in obešalniki; cenili jih boste in vzljubili njihov videz.

Thermowood zaključek bo zagotovil dolgo življenjsko dobo in stabilnost materiala.

 

KONEC TEŽAVAM IN  STRESU

Aromaterapija je znana že več sto let. Prepustite se dokazanim in blagodejnim učinkom dišav, pomnoženim z bivanjem v vroči kopeli. Poslovite se od tesnobe, stresa, nespečnosti in izčrpanosti. Pomagajte svojemu dihanju in prebavi. Razvajajte telo in dušo. Aromaterapevtski dodatki se lahko dodajo vodi v vašem bazenu.