VGRAJENE TEHNOLOGIJE IN NADZORNI SISTEMI

1. INTELLISMART® ELECTROPACK

Tehnično srce vsakega spa je “elektro-paket”. Na USSPA so razvili lasten elektro paket USSPA iNtellismar®, ki uvaja povsem novo dojemanje nadzora in uporabe bazena. USSPA iNtellismar® je izjemen zaradi dveh inteligentnih sistemov upravljanja ISM® in ICM® s številnimi edinstvenimi funkcijami:

ISM® – INTELIGENTNO UPRAVLJANJE SISTEMA

Spremenljive metode nadzora:

  1. Piezo gumbi iNcontrol – edinstveni kontrolniki, nameščeni neposredno na osvetljenih piezo gumbih, v kombinaciji z edinstvenim zaslonom iNvision®.
  2. Mobilna aplikacija USSPA SmartApp so prvi bazeni, ki se standardno upravljajo z mobilno aplikacijo (na voljo za iOS, Google Play). Aplikacija komunicira prek Bluetootha in interneta.
  3. Spletna aplikacija – če bazen povežete z internetom, ga lahko upravljate od kjer koli na svetu. Ta funkcija je še ena edinstvena standardna oprema novega USSPA | privat.
  4. Integracija v nadzorne sisteme doma – v skladu z dejanskimi trendi so masažni bazeni USSPA pripravljeni za integracijo v sisteme nadzora pametnega doma.

ICM® – INTELIGENTNO UPRAVLJANJE ČIŠČENJA

Drugi sistem upravljanja USSPA iNtellismar® “electro paketa” je opremljen z avtomatskim sistemom za trajno vzdrževanje čiste vode, izdelanim povsem po meri. Delovanje filtracije in ozonizacija se samodejno prilagodita glede na velikost bazena, še zlasti glede na intenzivnost njegove uporabe. Upoštevana je tudi čim manjša poraba energije procesa. Vključuje popolnoma edinstveno funkcijo, ki je prisotna samo v bazenih USSPA.

2. TLAČNO ČIŠČENJE FILTRA
Učinkovit sistem filtracije ohranja vodo v masažnem bazenu čisto. Vložek iz posebnega netkanega tekstila ujame tudi najfinejše mehanske umazanije. Za vsak spa je bistveno boljša rešitev kot katera koli peščena filtracija.

4. SAMODIAGNOSTIKA

Nov elektropaket je edini na tržišču za identifikacijo začetnih okvar električnih komponent tehnologije. Sistem omogoča delovanje spa tudi v primeru okvarjene komponente.

5. PROIZVODNI IN STORITVENI PROTOKOLI, KI JIH USTVARJA BAZEN SAM

Tehnik lahko iz “elektro paketa” prebere servisni protokol z opisom dejanskih razmer, kar pospeši in specificira posledični servisni poseg.

6. SPREMLJANJE ŽIVLJENJSKE DOBE KOMPONENT 

Bazen vas bo obvestil o pravočasni zamenjavi delov s preteklo življenjsko dobo; to sicer velja le za izbrane dele.

7. MOŽNOST POŠILJANJA SERVISNEGA DNEVNIKA NEPOSREDNO PROIZVAJALCU

USSPA spa lahko na zahtevo pošlje servisni dnevnik neposredno proizvajalcu (če je povezan z internetom). Na podlagi dnevnika je mogoče minimizirati stroške servisiranja.

8. NAČIN VARČEVANJA Z ENERGIJO

Preprosto vnesite datum in uro naslednje uporabe masažnega bazena in sam izvede vse korake za zmanjšanje porabe energije med delovanjem bazena, nato pa poskrbi za pripravo vode glede na zahtevano temperaturo in čistost za zahtevani datum in čas.

9. NORDIC SUPERIOR iN

Zaščitni sistem NordicSuperioriN zagotavlja varno zaščito sistemov pred zmrzovanjem in drugimi zunanjimi vplivi. Zagotavlja varnost in dolgo življenjsko dobo bazena.

10. ELEKTRIČNI GRELEC

Zanesljiv grelec, razvit posebej za ogrevanje vode v masažnih bazenih s tuljavami iz titana za dolgo življenjsko dobo in stabilno grelno moč. Po potrebi lahko električni grelec zamenjate z izmenjevalnikom toplote ali združite z njim. Možno je uporabiti blokado grelnika prek zunanjega signala, masaža lahko nato ogreva vodo samo pri nizki tarifi (odvisno od lokalnih možnosti) brez omejitev masaže.

11. ČRPALKE

Visoko učinkovite, tihe in popolnoma zanesljive črpalke so bile posebej razvite za delovanje v masažnih bazenih, tudi z zmogljivostjo polnega praznjenja. Uporabljene črpalke izpolnjujejo najvišje današnje standarde za to vrsto komponent v industriji, so popolnoma nameščene na tihih blokih, ki odpravljajo prenos vibracij.

12. TIHO PUHALO

Puhalo dovaja zrak pod pritiskom v sistem zračnih šob, kar povzroči regenerativno masažo z mehurčki. Prisilni zrak se segreva s pomočjo toplote, akumulirane v tehnologiji bazena.