Objavil(-a) Jaka Cebe / Uncategorized / 0 Komentarjev

Novo: Magnezijeva kopalna sol iz Mrtvega morja

V ponudbo izdelkov smo dodali nov artikel, ki bo blagodejno vplival na vaše počutje. Preverjeno, uživali boste v razkošju.

Magnezijeva kopalna sol

Nov izdelek je Magnezijeva sol za kopeli ali piling.

Gre za granulat soli, ki je 100% naravni proizvod in se pridobiva z izhlapevanjem vode Mrtvega morja v Izraelu. Ponaša se z izredno visoko vsebnostjo magnezija, ki ugodno vpliva na naše počutje.

Uporabljamo jo za kopeli in pilinge.

Pakirana je v plastenki, 1000ml.

Kakšne lastnosti ima magnezij?

Magnezij je pomemben katalizator za proizvodnjo telesne energije in je zato potreben za možgane in živčni sistem. Magnezij podpira mišični tonus, ki omogoča zdravo srce in zdrave kosti. Pomirja živčni sistem in izboljša spanec. Istočasno zavira sproščanje stresnega hormona adrenalina in noradrenalina. Magnezij se absorbira skozi kožo.

Kako ga uporabljamo?

Skodelico (200 ml) kopalnih kristalov raztopite v kopeli z +/- 80 litri vode pri prijetni telesni temperaturi. Lezite v solno kopel za 12 – 18 minut in se nato stuširajte s svežo, mlačno vodo. Magnezij, raztopljen v manjši količini vode, je idealen za piling in masaže. Samo za zunanjo uporabo. Ne sme priti v stik z očmi.

Iz česa je?

Sol je sestavljena iz 46% magnezijevega klorida, vode s kristali in vsebuje tudi sledi elementov (kalcija, natrijevega klorida, kalijevega klorida, sulfata, magnezija, železa).

 

Ta kvaliteten izdelek lahko naročite v naši spletni trgovini s klikom na to POVEZAVO.