Objavil(-a) Jaka Cebe / Uncategorized / 0 Komentarjev

Omejitev prodaje in uporabe za fizične osebe!

Velja za Aktivni kisik in tekoči pH minus!

Zaradi sprememb v zakonodaji se fizičnim osebam omejuje prodaja, uporaba in posredovanje nekaterih kemičnih snovi. Omejitev se nanaša tudi na bazenarsko branžo, n uporabnike, ki za dezinfekcijo bazenske vode uporabljajo AKTIVNI KISIK in tekoči pH MINUS!

V Remax bazeni & wellness smo ponujamo aktivni kisik Bayrosoft in tekoči pH minus, katerih koncentracije so nad dovoljenimi mejami, zato je njegova “pridobitev, posredovanje ali uporaba za splošno javnost omejena” ali pogojena.

Zato smo bili primorani spremeniti pogoje prodaje teh sredstev!

  • pH minus nad 15% za fizične osebe ni več v prodaji; PH minus Bayrol, 45% raztopino, kot je bil sedaj, nudimo le še pravnim osebam. Fizičnim osebam lahko ponudimo redkejšo verzijo, Bayrol pH minus 14,9%.
  • Aktivni kisik nad 12% za fizične osebe ni več v prodaji. Bayrol Bayrosoft nudimo le še pravnim osebam. 

Opomba: Prepoved prodaje se nanaša le na fizične osebe, poslovne osebe ga sicer lahko še zmeraj uporabljajo, a morajo njegovo uporabo upravičiti (podpisati izjavo o uporabi sredstva). 

 

Alternative ali druge možnosti za zamenjavo tekočega aktivnega kisika so:

Predelava Bayrol Poolrelax in Poolmanager na klor

 

1. REŠITEV je predelava avtomatskega dozirnega sistema Bayrol Poolrelax ali Poolmanager na klor (Cl)
Sistem avtomatskega doziranja se lahko dokaj enostavno predela iz aktivnega kisika na klor (Cl). Pošljite povpraševanje tukaj…

 

Ročno doziranje aktivnega kisika  

 

2. REŠITEV je ročno doziranje aktivnega kisika
Bayrol Soft&Easy
Namesto tekočega aktivnega kisika lahko uporabite granulat Bayrol Soft & Easy za ročno uporabo v bazenih. Naročite ga lahko tukaj..

 

 

3. REŠITEV je uporaba počasi topljivih klorovih tablet Ultimate 7, Ultimate 7 Bloc ali ChloriLong. Doziranje je ročno v dozirnik ali skimer. 
Oboje lahko kupite na teh povezavah: Ultimate 7, Ultimate7 Bloc, ChloriLong

 

 

Uporaba dezinfekcije z bromom

 

4. REŠITEV je zamenjava za brom (Br)
Aquabrom

Namesto tekočega aktivnega kisika lahko uporabite tablete Aquabrom za ročno doziranje. Priporočamo osebno svetovanje, zato pošljite povpraševanje tukaj

 

Dezinfekcija z elektrolizo

 

5. REŠITEV je zamenjava aktivnega kisika z elektrolizo
Elektroliza je namenjena predvsem za zunanje bazene in ima precej prednosti. Potrebno je dograditi strojnico, zato vas vabimo, da pošljete povpraševanje tukaj…

 

 

 

 

                           NOVO!

Ponudimo vam lahko najnovejši sistem Bayrol Poolrelax in Bayrol Poolmanager na klor, ki bo deloval (skoraj) namesto vas in ga boste lahko povezali tudi na splet.

Pošljite povpraševanje tukaj..