Objavil(-a) remax / Novice / 0 Komentarjev

Projekt Pogled v modro se je preselil v Ribnico!

Projekt imenovan Pogled v modro, se nadaljuje. Tokrat smo za njegovo izvedbo našli prav posebno mesto. Bazen S premerom 10 m smo tako postavili v Ribnici na Pohorju, na nadmorski višini 715 metrov in z veseljem še naprej ostajamo del tega projekta. Še posebej nas veseli, da smo na takšen način nekaj prav posebnih doživetij pričarali tudi otrokom, ki so zaradi oddaljenosti in socialnih razmer sicer prikrajšani za tovrstne užitke.

V okviru projekta pa se otroci tokrat niso samo potapljali, temveč so se lahko odločili za igranje vodnega nogometa, odbojko na mivki ali pa prisluhnili zvokom pevke Alje Krušič, ansambla HOPLA, si pogledali nastop mažoretk, …

Na dogodku nas je obiskal tudi slovenski rekorder potapljanja na dah, Jure Daič, ki je skupaj s svojo ekipo obiskovalcem predstavil in povedal več o varnosti pri potapljanju, ki je še kako pomembna. Prav tako so se otroci lahko učili prve pomoči in oživljanja, ki so ga izvajali na lutki.

Ponosno lahko povemo, da smo v okviru projekta dobili tudi najmlajšega obiskovalca, ki se je kadarkoli potopil z nami. To je 4 letni Anže, ki je nad potopom bil navdušen.

[Not a valid template]