Objavil(-a) remax / Novice / 0 Komentarjev

Ste dovolj pogumni za skok s Starega mostu?

Poletje je tukaj in z njim tudi čas za nove, nepozabne dogodivščine. Zato bomo to soboto, 9. 7. 2016, ob 17. uri pripravili že tradicionalni dogodek skokov v reko Dravo, kjer bo 10 profesionalcev tekmovalo v drznih skokih iz višine 15 metrov. Strokovna komisija bo tekmovalce budno spremljala ter jih ocenjevala glede na težavnost in izvedbo skoka.

Med tekmovalci ne bomo videli le slovenskih predstavnikov, saj se nam bodo pridružili tudi pogumni skakalci z Danske, Italije, Nemčije in Srbije. Veseli pa nas tudi, da bo letos prvič tekmovala predstavnica ženskega spola, hkrati pa bo skakal tudi do sedaj najstarejši pogumnež, gospod iz Italije, ki šteje kar 78 let!  Skoki v Dravo, ki zadnja leta močno pridobivajo na odmevnosti, se bodo zaključili ob 19. uri, ko sledi podelitev pokalov ter priznanj tistim najboljšim.

Vabljeni, da se nam pridružite na levem bregu Drave ter si privoščite kavico na promenadi, med tem pa spremljajte naše pogumne skakalce.

Sledite nam tudi na dogodku na Facebooku, delite vaše fotografije dogodka z nami, ter si z uporabo pripisa #SkocizRemaxom prislikajte nagrado!