Lyra

 

 

LyraiN  ti bo všeč.

Si samski? Ali živita kot par? Prepustita se počitku in sprostitvi v majhnem, a presenetljivo prostornem bazenu.

Dva različna ležalnika bosta izpolnila vse želje. Privošči si popolno sprostitev vsak dan. Sam ali v paru…

 

LyraiN je prejel prestižno mednarodno oblikovalsko nagrado RED DOT 2016 in Good Design.

 

Hidro terapije na dlani

Masažni sklopi za kompleksno masažo telesa. Vsak ergonomski sedež in ležalnik se osredotoča na določen del vašega telesa. Šele ko uporabite vse, je vaše telo podvrženo celoviti masaži.

Vrhunski dizajn 

Sodoben in brezčasen videz nove generacije USSPA | zasebni masažni bazeni ponujajo nepričakovane značilnosti. Profesionalno voden dizajn prinaša užitek za oči in telo.

Napredna tehnologija 

Prefinjene funkcije in zelo domiselni sistemi spremenijo bazen v zelo varen, čist in prijeten kraj za sprostitev. Vse tehnologije so uporabne skozi celotno življenjsko dobo bazena, ki traja desetletja. Zanesite se na nas.

 

Številni dodatki 

Standardna oprema bazenov USSPA je nenavadno široka. Vsebuje absolutno vse, kar boste morda potrebovali za uporabo in delovanje bazena skozi vse leto. Nudimo številne zanimive in privlačne dodatke, da bo vaša sprostitev še bolj prijetna.

 

Barvne kombinacije

Barve bazenske školjke:

 

Pokrivalo bazena je lahko iz umetnega usnja (Leatherette) ali tkanine (LInea):

 

 

Za svoj bazen lahko izberete obod iz termično obdelanega masivnega lesa, v treh različicah opaža. Vsaka od njih je lahko nadgrajena z zgornjim in/ali stranskim robom iz nerjavečega jekla. Izberite svoj obod tukaj!