PerseaiN

   

Persea razvaja zvezde.

Zahvaljujoč svojim dimenzijam je bazen mogoče namestiti skoraj povsod. A naj vas ne zavede, bazen še zdaleč ni majhen. Nudi ravno prav dovolj prostora za štiričlansko družino. Toda prav tako lahko udobno sedi pet ljudi. Razvajajte se v globokem Shiatsu sedežu in odkrijte blagodejne učinke masažnih curkov.

 
 
 

 

Hidro terapije na dlani

Masažni sklopi za kompleksno masažo telesa. Vsak ergonomski sedež in ležalnik se osredotoča na določen del vašega telesa. Šele ko uporabite vse, je vaše telo podvrženo celoviti masaži.

 

 

 

Vrhunski dizajn 

Sodoben in brezčasen videz nove generacije USSPA | zasebni masažni bazeni ponujajo nepričakovane značilnosti. Profesionalno voden dizajn prinaša užitek za oči in telo.

 

 

Napredna tehnologija 

Prefinjene funkcije in zelo domiselni sistemi spremenijo bazen v zelo varen, čist in prijeten kraj za sprostitev. Vse tehnologije so uporabne skozi celotno življenjsko dobo bazena, ki traja desetletja. Zanesite se na nas.

 

 

 

Številni dodatki 

Standardna oprema bazenov USSPA je nenavadno široka. Vsebuje absolutno vse, kar boste morda potrebovali za uporabo in delovanje bazena skozi vse leto. Nudimo številne zanimive in privlačne dodatke, da bo vaša sprostitev še bolj prijetna.

Podrobno o dodatkih

 

 

Barvne kombinacije

Barve bazenske školjke:

 

Pokrivalo bazena je lahko iz umetnega usnja (Leatherette) ali tkanine (LInea):

 

SPOZNAJTE VSE VRSTE LESENIH OBODOV

 

Za svoj bazen lahko izberete obod iz termično obdelanega masivnega lesa, v treh različicah opaža. Vsaka od njih je lahko nadgrajena z zgornjim in/ali stranskim robom iz nerjavečega jekla. Izberite svoj obod tukaj!